Podvojné účtovníctvo
- vedenie účtovníctva vrátane účtovania v hlavnej knihe a analytickej evidencii
- spracovanie a zatriedenie účtovných podkladov (došlé a odoslané faktúry, pokladničné doklady, bankové výpisy, interné doklady, cestovné príkazy a pod.)
- vypracovanie mesačnej súvahy a výkazu ziskov a strát
- vypracovanie daňového priznania k DPH a vedenie záznamov na daňové účely
- vypracovanie hlásení daňovému úradu, literárnemu fondu a pod.
- príprava mesačných zostáv transakcií (denníka) usporiadaných z časového hľadiska
- príprava mesačných zostáv transakcií (denníka) usporiadaných z vecného hľadiska
- saldokonto dodávateľov a odberateľov
- vypracovanie podkladov pre postupovanie pohľadávok a vzájomné zápočty pohľadávok


- kontrola a zaúčtovanie cestovných príkazov
- zastupovanie pri kontrolách daňových úradov a poisťovní
- zastupovanie pri daňových previerkach a auditoch
- evidencia hmotného a nehmotného investičného majetku
- príprava podkladov na inventarizácie pokladne, pohľadávok, záväzkov, majetku a pod.
- príprava účtovnej závierky na konci roka, listy na odsúhlasenie stavu pohľadávok
- vypracovanie ročnej účtovnej závierky, ktorá pozostáva zo súvahy, výkazu ziskov a strát a poznámok v predpísanej forme
- vypracovanie mimoriadnych závierok
- vypracovanie daňového priznania s prílohami

Lorem Ipsum je fiktívny text, ktorý sa používa na vyplnenie obsahu webstránok. Lorem Ipsum je fiktívny text, na vyplnenie obsahu webstránok.

Čo je to Lorem Ipsum?
“My strong attachment to French cuisine comes from my mother. I also grew up in Japan, on land at the same latitude as France, rich in legumes and other roots. When I decided to make it my profession, I started out in a 5-star hotel to learn the basics. I then developed an immoderate respect for small producers and their products, which I like to work with, in their entirety, right down to the root, right to the bone. This anti-waste approach is common to both my French culture and that of my Japanese origins. I cook with all my heart, and in that sense, you could say I’m a true enthusiast.”
This is how chef Satoshi Horiuchi explains his culinary philosophy. Passionate, he is!


After starting his career in high-end catering at the 5-star Windsor Hotel Toya Resort & Spa in Japan, Chef Satoshi Horiuchi moved to France and fell in love with French gastronomy. He immerses himself in traditional French terroir cuisine in the kitchens of Le Cornichon, an award-winning bistronomic restaurant named best bistro in 2013. The restaurant, which offers tasty, flavorful classics of French cuisine, enabled him to quickly acquire the techniques and skills of French chefs. He continues his apprenticeship and the development of his culinary talents at Au Bon Accueil, a Michelin-starred restaurant located near the Eiffel Tower, where he offers refined yet modern cuisine, with a touch of originality and an emphasis on taste and product quality. In his dashing thirties, he now shares his gastronomic creativity behind the open kitchen stoves at Passionné.
Prečo si vybrať webovú stránku od nás?
60 000 predajov na webe nie je maličkosť. Presedeli sme týždne na Google analytics a za tie roky máme zmerané všetky vychytávky, čo u návštevníkov webov fungovalo a čo naopak nie. Vieme presne, čo potrebujete mať na webovej stránke, aby ľudia na ňu prišli a namiesto odchodu vás kontaktovali.


BENEFITY
♥ Zhotovíme vám webovú stránku do 7 dní.
♥ Potrebujeme od vás len 15 minút na spoluprácu.
♥ Webová stránka obsahuje 100+, ktoré vplývajú na pozitívne rozhodnutie potenciálneho klienta.
♥ Nekupujete mačku vo vreci. Viete, ako bude na konci dňa vyzerať vaša nová webka.
♥ Bezkonkurenčná cena!